DIT BEN IK

Als kind al was ik zó gefascineerd door alle mooie dingen om me heen. Ik verlekkerde me aan de prachtige foto’s die Mario Testino maakte van mijn muze Kate Moss. Maar genoot ook van de puurheid van de natuur. De jaargetijden. De subtiele details ervan. De breekbaarheid en kwetsbaarheid van alles….

Nog steeds kijk ik zoveel mogelijk door kinderogen de wereld in. Ik ben altijd een dromer geweest. Een tikkeltje über-girlish.


Verwondering brengt geluk. Ik geloof daar sterk in. Niks is vanzelfsprekend. Als je schoonheid en liefde durft te zién, ligt het voor het oprapen!

Dát is wat ik doe met mijn fotografie. Speciale momenten van geluk of schoonheid vangen. De tijd voor héél even stil zetten.

Liefst buiten, in de natuur. Daar komen mensen makkelijker tot rust. Of worden ze juist euforisch. In ieder geval komen ze dichtbij de basis: zichzelf! Ik krijg de meest gesloten mensen aan het springen…

Mensen géven mij hun foto’s. En ik heb het voorrecht al dat moois vast te leggen.Kim Booij
Mijn foto’s laten échte mensen zien. Er zit zoveel schoonheid in imperfectie. Als je niet je echte zelf laat zien, dan maak je het anderen erg moeilijk om voor je te kiezen.
Authenticiteit verkoopt zichzelf!

Mijn werk is niet perfect. Er zit veel beweging in. Net als in mij. Mensen géven mij hun foto’s. En ik heb het voorrecht al dat moois vast te leggen.